avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta telefonie mobila cesionata unei firme de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta telefonie mobila cesionata unei firme de recuperari

As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care o persoana care a avut un contract cu o societate de telefonie mobila nu a mai putut onora facturile de abonament , nu datorita unei rele intentii ci pentru ca se afla in detentie si deci in imposibilitatea de a plati. Societatea de telefonie mobila a cedat creanta societatii {} care calculeaza de aproximativ doi ani penalitati in continuu.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
Fie se negociaza cu societatea de recuperari creante achitarea partiala a debitului,esalonarea acestuia fie nu se achita nimic daca persoana aflata;;la suferinta'' nu are bunuri ce pot fi executate.Important este sa rezistati presiunilor recuperatorilor,la un moment dat vor renunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu contract abonament telefonie mobila Georged89 Georged89 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am incheiat un abonament de telefonie mobila cu un operator de telefonie mobila in data de 13.09.2013 pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante soryn16 soryn16 Buna ziua! V-as ruga si eu daca se poate sa-mi dea cineva un sfat in legatura cu o problema care o am cu o firma de recuperare a creantelor. Este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Factura cu penalitati prea mari ioana delia ioana delia Buna ziua, Am o prietena care a avut abonament la o retea de telefonie, si din diverse motive nu a mai putut sa isi plateasca factura, care acum aproximativ ... (vezi toată discuția)