avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la prim-procuror impotriva unei ordonante NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la prim-procuror impotriva unei ordonante NUP

Exista un interval precis sau un interval ,,rezonabil" in care prim-procurorul parchetului de pe langa judecatorie are obligatia de a raspunde la o plangere impotriva unei ordonante de NUP?
Care este intervalul de timp ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:19, 8 Iunie 2013
Termenul in care prim- procurorul este obligat sa rezolve plangerea este de 20 de zile de la data inregistrarii plangerii, iar in situatia in care nu solutioneaza plangerea in acest termen ( termen prev de art 277 c.proc.pen.), aveti un nou termen de 20 de zile de la expirarea termenului initial pentru a va adresa instantei de judecata.
Pentru mai multe detalii lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
termen: plangere impotriva rezolutiei procurorului -va rog un raspuns urgent ContSters223700 ContSters223700 doresc sa stiu care sunt termenele pentru depunrea plangerilor impotriva rezolutiilor procurorului si daca \"mica reforma \"a afectat modul de apelare in ... (vezi toată discuția)