avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz firma furnizare apa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz firma furnizare apa

dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii hidro.m-au obligat sa platesc 70mc de apa care ar fi fost folositi la c-tia casei desi nu aveam instalatia de apa si canalizare executata.casa este din lemn,firma care a construit-o a folosit apa de la un vecin care era contorizat si a platit-o.am fost nevoit sa platesc cei 70mc .am facut reclamatie la protectia consumatorului care nu a rezolvat nimic si m-a ametit cu telefoane si scuze.in cei 5 ani de folosinta a casei de vacanta am consumat doar 60mc de apa!!!.am cerut temeiul legal pt plata celor 70 mc de apa si mi s-a spus ca pt ''organizare de santier''???rugamintea mea ;ce pot face pt recuperarea banilor?pt ca vad ca protectia consumatorilor e de fapt a furnizorilor!va multumesc!

Alte discuții în legătură

Abuz firma servicii savantul savantul Abuz firma furnizare apa Data publicarii: Sambata, 8 Iunie 2013, 12:55 dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii ... (vezi toată discuția)
Compania apa furt pe fata costi11 costi11 As dori sa stiu daca se poate da in judecata compania apa din Bv pt a intra in legalitate, sau cel putin eu cred ca nu sunt in legalitate! Noi platim ... (vezi toată discuția)
Contributie canalizare ContSters61266 ContSters61266 in factura emisa de apanova exista si o rubrica de \"canalizare apa calda\", a carei valoare se imparte conform legii 230 si hg 1588. desi aveam consum 0 la ... (vezi toată discuția)