avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimba jobul ca sa-i fie micsorata pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimba jobul ca sa-i fie micsorata pensia alimentara

Buna seara!Am terminat de curand un divort destul de zgomotos iar fostul sot considera ca plateste o pensie alimentara prea mare ptr fetita noastra, desi a fost si este singurul lucru pe care-l face ptr ea.M-a amenintat zilele trecute ca va demisiona de la serviciul actual si se va angaja in alta parte, unde s-a inteles sa primeasca un salariu minim pe economie pe cartea de munca dar cash sa ia 4000 lei, asta doar pt. a nu mai plati o pensie alim prea mare(acum plateste 600 lei lunar,adik 25% din sal.net). Intrebarea mea ar fi :ce pot face eu in acest caz, cum pot actiona ptr a obtine ceea ce e drept ptr fetita dar sa fie si legal? Mentionez ca eu am un salariu confortabil si nu traiesc din banii lui. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:01, 12 Iunie 2013
Din sulta cereti sa se scada si cheltuielile cu persoana lui la intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters208251 ContSters208251 Nu am mai primit pensie alimentara din 2011. Ce trebuie sa fac? Din septembrie 2011 nu a mai lucrat si de cateva luni este din nou angajat. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cam cat ar trebui sa platesc la o firma ? virgula virgula cat sunt darile la un salariu minim pe economie ,daca as dori sa imi platesc la o firma pana la nastere ptr a beneficia de indemnizatie cc (vezi toată discuția)
Pensie alimentara elli20 elli20 Am inteles ca pensia alimentara se calculeaza 25% din salariul sotului.Insa daca el nu lucreaza cat o sa primeasca copilul meu? Daca nu lucreaza cu carte de ... (vezi toată discuția)