avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru punere in posesie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru punere in posesie

imi puteti spune va rog ce taxa de timbru trebuie sa platesc in urmatoarea speta - sunt proprietar pe o suprafata de teren pe care fara acordul meu o exploateaza altcineva, eu cer in instanta sa imi fie pus in posesie terenul sa fiu lasat sa il lucrez intrucat dovedesc cu acte proprietatea. ce taxa platesc ? multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 09:08, 10 Iunie 2013
Taxa de timbru se fixeaza de instanta in functie de valoarea terenului pe care D-voastra il revindecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)
Opozabilitate actelor de privatizare ContSters190226 ContSters190226 Sunt implicat intr-o disputa privind opozabilitatea actelor de privatizare pe urmatoarea speta : O societate comerciala s-a privatizat in anul 2000,prin ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani rasvan20 rasvan20 Tatal meu a cumparat cu chitanta de mana in 1974 un teren in suprafata de 70 mp de la unul dintre cei doi proprietari ai terenului in suprafata de 190 mp. S-a ... (vezi toată discuția)