avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... APA DE PLOAIE DE PE DOMENIUL PUBLIC SI APA PROVOCATA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

APA DE PLOAIE DE PE DOMENIUL PUBLIC SI APA PROVOCATA PE DOMENIUL PUBLIC

BUNA SEARA, locuiesc la sat, in urma cu mai multi ani s-a facut un sant PE TERENURI PRORPIETATE PRIVATA CU ACORDUL PROPRIETARILOR, pentru scuegerea apei depe domenil public dar si depe terenurile agricole, in urma cu ceva timp al 2lea proprietar in sensul scurgerii apei, A ASTUPAT SANTUL RESPECTIV, eu fiind primul proprietar in sensul scurgerii apei, apa depe domeniul public vine si sta pe terenul meu, in plus 2 vecini de vizavi scot apa din beciuri, fantanii, CHIAR SI FOSE SEPTICE, toate vin si stau pe terenul meu(ei spun k dau drumu pe domenil public), ce pot face in aceasta situatie? prevederile art 604, respectiv 605 din Codul civil se pot aplica in acest caz? ce sanctiuni risca cei care deverseaza acele ape(provocate, si murdare din fosa)
Cel mai recent răspuns: danutzzionutzz , utilizator 22:29, 12 Iunie 2013
Buna seara
Va trebui sa va adresati DSP local si sa prezentati situatia privind deversarea foselor.
In privinta prevederilor din codul civil de care faceti vorbire ele se aplicabile.
Va trebui sa va adresati instantei in acest sens.
Va sfatuiesc sa va adresati si Primariei locale pentru a incerca medierea acestor stari.
av. Gabriel Klein Kiritescu
daca astup eu acel tub de traversare a apei, pot fi sanctionat eu? acest tub de traversare a apei, nu este amplasat in urma unui plan tehnic(el nu figureaya nici intrun document k fiind amolasat aici) ce pasi ar trebui sa urmez k sa-l scot de acol? daca chem politia ii va sanctiona invreun fel pe respectivi cu fosa si cu apa din beci? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat să accept apa pluviala depe domeniul public în gradina casei, danutztdy danutztdy BUNA , in urma cu mai multi ani s-a facut un sant PE TERENURI PRORPIETATE PRIVATA CU ACORDUL PROPRIETARILOR, pentru scuegerea apei depe domenil public dar si ... (vezi toată discuția)
Deversara apelor menajere pe proprietatea vecinului fight_for_justice fight_for_justice Ca urmare a realizării unor lucrări de amenajere in curtea din spatele casei, am descoperit la cca. 15 cm adancime tuburile de beton prin care vecinul isi ... (vezi toată discuția)
Apa menajera deversata in drum Tonyde Tonyde Buna ziua. Toti propietarii de casa din zona unde locuim suntem total nemultumiti de un vecin care deverseaza apa din fosa menajera sau septica (cum o s-o ... (vezi toată discuția)