avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eroare materiala Registrul Comertului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eroare materiala Registrul Comertului

Buna ziua,

Vreau sa dau in judecata Registrul Comertului pentru o eroare contra careia am dovezi clare, am facut adresa catre aceasta institutie dar refuza sa indrepte eroarea, si datorita careia nu pot sa ma autorizez ca PFA.

Cui trebuie sa ma adresez pentru aceasta, Judecatoriei sau Tribunalului (trebuie sa tin cont de faptul ca ORC functioneaza pe langa Tribunal, si atunci fac plangerea la Judecatorie)?

Exista vreun model pentru o astfel de solicitare? (Imi cer scuze pentru termenii nespecifici)

Multumesc

Alte discuții în legătură

Sc de negasit! cum o executam? venere venere suntem un sc si avem o hotarare legalizata si investita cu titlu executoriu pt vreo 3500 lei impotriva altei societati. am facut cerere la un executor ... (vezi toată discuția)
Vreau sa devin pfa Bogdan62 Bogdan62 Ce trebuie sa fac pentru a deveni PFA,acte,pasi,etc.Ce impozite,si taxe se platesc si care este procentul lor?Exista scutiri,inlesniri ,pt persoanele care ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)