Monica H. 
	    	Consilier juridic

Monica H. 
	    	Consilier juridic	    

vladfesan 
	    	Utilizator

vladfesan 
	    	Utilizator	    

au fost platiti, insa nu s-a mai semnat contractul (formularul tipizat de la politie) si nu am putut face radierea
 Monica H. 
	    	Consilier juridic

Monica H. 
	    	Consilier juridic	    

Adica, pe scurt: trebuie sa va judecati cu cel caruia i-ati dat masina la "probe" ...
 peterman	                   

Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
	                    peterman	                   

Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana ... (vezi toată discuția)

appolodor	                   

stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
	                    appolodor	                   

stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)

mascool	                   

Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)
	                    mascool	                   

Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)