avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incheiere perioada suspendare activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incheiere perioada suspendare activitate SRL

Pe 01.06.2013 s-au incheiat cei 3 ani de suspendare a activitatii unui SRL.
Ce demersuri trebuie facute la ONRC,ce documente si ce taxe aprox.sunt de platit?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:45, 12 Iunie 2013
Se va face o hotarare prin care se reia activitatea societatii si eventual daca se doreste din nou suspendarea, se depune o noua hotarare in acest sens. Cheltuielile pentru inregistrarea acestor hotarari ajunge cam la 600 ron. Puteti sa luati in calcul dizolvarea societatii simultana cu radierea in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, care costa in jur de 500 ron platibili in doua transe.
Se are in vedere lichidarea societatii.Inainte de acest pas din punct de vedere fiscal trebuie sa revin la conditiile anterior suspendarii-TVA,impozit venit in noile conditii?adica demersuri ONRC reluare activitate,Anaf si dupa aceea lichidarea?
Nu...treceti direct la dizolvare conform art. 235 din Legea nr. 31/1990 fara a relua activitatea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata hannah2001 hannah2001 Am o societate pe care am suspendat-o inainte de a intra impozitul forfetar adica inainte de 1 mai 2009, pe o perioada de 3 ani. Anul acesta a expirat ... (vezi toată discuția)
Radiere din oficiu a unei societati suspendate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este vorba despre un SRL a carei suspendare ( 3 ani ) se incheie in luna octombrie a acestui an. Se poate sa fie radiata de R. Comertului, din ... (vezi toată discuția)