avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare constructie fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare constructie fara autorizatie de constructie

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti daca e posibila intabularea unui imobil, edificat in anul 1980, fara autorizatie de constructie. Din certificatul fiscal pe numele "proprietarului" reiese ca acest imobil este inregistrat in evidentele fiscale. Exista, de asemenea acte pe terenul pe care acesta e construit. Am intrebat un domn de la urbanism care, foarte derutat, dupa ce mi-a cerut ragaz o zi ca sa se intereseze, mi-a spus ca e nevoie de actiune in instanta.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:21, 14 Iunie 2013
Pai in primul mesaj ati spus ca este vorba de un "imobil, edificat in anul 1980", acum spuneti ca este din 1995 !
In fine,... chemati cadastristul si ii explicati dansului.
In opinia mea se poate rezolva cum v-am spus, destul de simplu si cu ceva banuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare incerta mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 privinte: 1. Am depus actele pt cadastru si intabulare(cadastru facut de un expert cadastral), dar ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula o casa daca pentru aceasta nu exista nici un act de construcție? LucianMu LucianMu Buna ziua. As dori să cumpăr o casa p+1+M, dar nu există nici un act de construcție pentru aceasta. Proprietarul are toate actele pentru teren. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru o casa construita intre anii 1991-1995 mideea mideea Buna ziua! As vrea sa intreb daca mai pot obtine autorizatie de constructie pentru o casa construita intre anii 1991-1995? Mentionez ca aceasta casa a fost ... (vezi toată discuția)