avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorarea venitului minim garantat 2013
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorarea venitului minim garantat 2013

Buna ziua,
lucrez in sistemul sanitar si vroiam sa va intreb : daca se mareste venitul minim de la 1 iulie 2013 se maresc si salariile noastre ?
Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 13 Iunie 2013
Intr-adevar, de la 01.07.2013 se majoreaza salariul minim brut pe economie, conform HG nr.23/2013, la 800 lei.

In acest sens, angajatorii - indiferent de sectorul de activitate, public sau privat - au obligatia legala de a majora toate salariile care sunt sub acest cuantum.
ma scuzati,dar nu prea am inteles ...
daca salariile noastre ,din sistemul sanitar public-unde lucrez eu, se calculeaza in functie de coeficientii de ierarhizare se aplica marirea salariala si cum ?S-ar adauga 50 Ron la salariul de baza ?
Nu aveti ce coeficienti de ierarhizare sa aplicati . In sectorul public nu se aplica asa ceva. Se vor modifica toate salariile sub 800 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti la salariul minim pe ec. de la 1 iulie 2013 alice53 alice53 Buna ziua, Se aplica coeficientii la salariul min pe ec. cu 1 iulie 2013 si cum se transmite in Revisal ? mai exact ce acte se intocmesc pt marirea ... (vezi toată discuția)
Salariu minim emyl534 emyl534 Buna seara ,va rog sa imi spuneti daca in sistemul privat salariile se maresc ,lucrez la un magazin mixt ,seful spune ca nu e obligat sa maresaca salariul ... (vezi toată discuția)
Salariul minim la firmele private Gelun Gelun Cand s-a marit salariul minim pe economie,firmele private sunt obligate sa adauge aceasta marire si la salariatii lor? (vezi toată discuția)