avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz primire cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz primire cm

Buna ziua!
revin cu o intrebare: ce pot face in cazul in care unitatea la care lurez, prin reprezentatul ei legal, refuza sa primeasca plicurile de la posta ale angajatilor, stiind ca acestea cuprind concediile medicale? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:23, 9 Martie 2009
Daca aveti trimis formularul cu concediul medical prin scrisoare vrecomandata cu confirmare de primire va trebui sa va plateasca concediul, intrucit este in culpa
N-ar fi bine daca v-ati duce personal sa duceti certificatul medical? Sau cineva din familie, daca dvs. nu va puteti deplasa? Comunicarea prin posta, fax, telefon, internet nu e ca aceea cand te afli fata in fata si discuti problema.
Poate angajatorul nu e chiar asa rau, cum spuneti dvs. S-ar putea sa fie numai suparat ca ati luat prea multe concedii medicale. Incercati sa vedeti ce obtineti cu vorba buna. Succes1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical mihavisa mihavisa Cum trebuie procedat in cazul in care angajatorul refuza sa primeasca certificatul medical emis pentru concediul medical al angajatului. (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa cic MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: in data de de 12.04.2011, adica maine, ar trebui sa ma intorc la serviciu dupa concediul ... (vezi toată discuția)
Lipsa medic de medicina muncii pentru acordare concediu de risc maternal utilizator2015 utilizator2015 Buna ziua ! Am si eu o intrebare in legatura cu concediul de risc maternal . Am sarcina de 20 saptamani ,medicul meu ginecolog mi a dat o adeverinta si o ... (vezi toată discuția)