avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene nerambursabile pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene nerambursabile pentru inceperea unei mici afaceri

buna ziua.doresc sa stiu care sant procedurile si ce sanse exista pentru a accesa fonduri europene nerambursabile pentru inceperea unei mici afaceri in domenilul servicilor funerare.mentionez ca nu am o firma si doresc sa o infintez eventual din bani europeni.investitia se ridica in jurul sumei de 10000 euro.va multumesc.

Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 12:01, 16 Iunie 2013
Din ceea ce spuneti dvs nu aveti nevoie de fonduri europene...Exista fonduri guvernamentale..
[ link extern ] /
Gasiti detalii privind accesarea in ghidurile solicitantilor.
Ca firma nou infiintata nu aveti acces la fonduri europene decat eventual daca sediu si activitatea sunt in mediul rural. Puteti accesa in anumite conditii fonduri guvernamentale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Sala fitnessforta stefan911 stefan911 Buna ziua Numele meu este Dumitru Stefan,si va contactez in vederea aflarii mai multor detalii despre accesare fondurilor europene nerambursabile. De ceva ... (vezi toată discuția)