avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputernicire director de vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputernicire director de vanzari

buna ziua, am o sc cu sediul intr-un oras iar doamna administrator este din alt judet (oras), ce as putea sa fac pentru a-l imputernici pe dl direct de vanzari sa aibe drept de samnatura dar in acelasi timp sa nu ma fure, sa-l am sub control,ce sa fac?
va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - registre obligatorii aci82 aci82 Buna ziua, acum depun actele pentru infiintarea unei I.I.,precizez ca sediul social este intr-un judet, iar punctul de lucru in alt judet. As vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Unde reclam o sc care nu inregistreaza incasarile? anadana anadana :-/ Unde se poate reclama o sc care se declara mereu in pierdere dar care de fapt lucreaza "la negru", ca sa nu plateasca darile la stat???? Va multumesc (vezi toată discuția)