avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - ce sume si bunuri NU fac obiectul partajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - ce sume si bunuri NU fac obiectul partajului

Buna ziua.
In anul 2008 am itentat proces societatii la care lucram in vederea recuperarii unor sume de bani. La acea data NU ERAM CASATORITA!
In anul 2009 m-am casatorit.
In anul 2011, in urma unei decizii finale (irevocabile) am castigat suma de bani pretinsa, suma care mi-a fost virata in cont si pe care am folosit-o impreuna cu sotul pentru a cumpara o garsoniera socrului. Apartamentul a fost cumparat direct de catre acesta (socru), noi dandu-i banii necesari.
Acum in 2013 divortez. As dorii sa stiu daca acea suma pe care am castigat-o in instanta (dar la care eram indreptatita inainte de casatorie) poate fi recuperata in vre-un fel, tinand cont ca nu exista nici o hartie scrisa cum ca noi i-am fi dat banii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:45, 17 Iunie 2013
nu este usor , daca nu aveti acte. o speranta este daca aveti martori sau in interogatoriu. va trebuie insa un avocat priceput...
Tinand cont de speta, se poate dovedi usor imposibilitatea preconstituirii unei dovezi scrise. Cred ca aveti sanse mari sa vi se accepte proba cu martori si interogatoriul paratului, ca sa dovediti ca i-ati dat acei bani.
Daca nu v-a recunoaste, va fi cam greu sa dovediti contrariul.
:offtopic: nu stiu de ce am scris v-a

rog editare:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pãrere tarantula tarantula Aş vrea dacă se poate o părere la un dosar de partaj bunuri comune fără minori pe care il am pe rol, şi anume : pe timpul căsătoriei eu şi fostul ... (vezi toată discuția)
Ajutor....un sfat urgent!! micdetot micdetot O sa incerc sa explic situatia cat mai bine pentru aprimi un sfat cat se poate de bun in situatia data! Suntem 3 frati...cei 2 frati mai mari prin diverse ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere, reziliere mary112 mary112 in anul 2005 socrii ne-au facut un contract de intretinere cu uzufruct ,in tot acest timp noi ne-am indeplinit obligatiile fata de ei , astazi am avut o mare ... (vezi toată discuția)