avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte/avize sunt necesare pentru deschiderea unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte/avize sunt necesare pentru deschiderea unei covrigarii ?

Buna ziua,
Doresc sa deschid o covrigarie si vroiam sa stiu de la cine am nevoie de avize de functionare pentru producerea si comercializarea covrigilor Tot ce am facut pana acum este sa deschid punctul de lucru Iar acum vroiam sa stiu catre cine sa ma indrept As dori un raspuns concret si avizat ca sa nu ma incurc Daca se poate si in ordinea in care trebuie sa le iau ar fi minunat :) (daca nu exagerez)

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Deschidere covrigarie figone_1 figone_1 buna ziua doresc sa imi deschid o covrigarie si v-as ruga daca puteti sa imi dati detalii in legatura cu ce avize si aprobari imi trebuiesc. multumesc (vezi toată discuția)
Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare if daniaela-tache daniaela-tache Buna ziua as vrea sa mi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru ami deschide o covrigarie;ce acte sunt necesare pentru deschidere firma familiara si pentru ... (vezi toată discuția)