avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare infiintare IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare infiintare IF

Buna ziua as vrea sa mi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru ami deschide o covrigarie;ce acte sunt necesare pentru deschidere firma familiara si pentru covrigarie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:49, 4 Octombrie 2012

Nu ati precizat concret forma juridica a entitatii care sa aiba ca obiect de activitate productie covrigi
Conform prevederilor anexei OUG 44/ 2008 documentaţia de susţinere a cererii de înregistrare în registrul comerţului şi de autorizare a funcţionării PFA este urmatoarea:

1. Carte de identitate sau paşaport - fotocopie certificată olograf de către titular privind conformitatea cu originalul;
2. Document care să ateste drepturile de folosinţă asupra sediului profesional, precum contract de închiriere, comodat, certificat de moştenitor, contract de vânzare-cumpărare, declaraţie de luare în spaţiu sau orice alt act juridic care conferă dreptul de folosinţă etc. - copie legalizată
3. Declaraţie pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii
4. Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională, dacă aceasta este cerută, potrivit unor prevederi legale speciale
5. Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă experienţa profesională, dacă este cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte/avize sunt necesare pentru deschiderea unei covrigarii ? andreicojo andreicojo Buna ziua, Doresc sa deschid o covrigarie si vroiam sa stiu de la cine am nevoie de avize de functionare pentru producerea si comercializarea covrigilor Tot ... (vezi toată discuția)
Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)
Activitatea comerciala iovitadrian iovitadrian m-am decis sa infiintez o PF dar am o nedumedirere la care nu-i gasesc raspuns.daca aleg vanzator ambulant (produse nealimenetare) pot desfasura activitatea in ... (vezi toată discuția)