avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez, sunt plecata din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez, sunt plecata din tara

Buna seara.
Sunt casatorita de 45 ani si plecata din tara de 8. Nu pot parasi tara in care lucrez unde am grija de o batrana. Nu lucrez aici cu acte. Dar as dori sa divortez. Cum o pot face? Cum imi pot lua un avocat care sa ma apere? Nu stiu nici domiciliul sotului si nici nu am cu mine certificatul de casatorie.
Va multumesc.
Puteti divorta, in cazul dvs. fiind obligatoriu sa angajati un avocat.

Avocat puteti gasi fie din lista de consultanti de pe acest forum, fie accesand sait-ul baroului de avocati al judetului unde ati avut ultima data domiciliul comun in tara.

Persoana pe care o imputerniciti, va putea face demersurile si la primarie pentru a scoate un duplicat al certificatului de casatorie, de asemeni va putea face demersuri in vederea aflarii domiciliului sotului.
Ultimul meu domiciliu a fost in Arad. Daca gasesc un avocat, cum fac sa il imputernicesc? E buna o imputernicire facuta la un notar aici in Spania? Daca da, ce ar trebui sa scriu in ea?
Contactati avocatul si el va sti exact cum trebuie procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Divort redia redia buna ziua! sunt casatorita legal si in prezent sunt separata impreuna cu 2 copii. separarea s-a facut in urmatoarele conditii: impreuna cu sotul meu, am avut ... (vezi toată discuția)
Divort in instanta cmunteanu2002 cmunteanu2002 Buna ziua, As dori cateva informatii privitoare la desfacerea unei casatorii pe cale judecatoreasca: [b]Situatia actuala:[/b] - ambii soti ... (vezi toată discuția)