avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trecere la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trecere la intretinere

Buna ziua,
Am sa va expun o situatie inedita. Eu locuiesc in orasul x. Prietena mea este studenta aici si sta in chirie cu inca o domnisoara. Avand in vedere ca a fost ziua ei sau cu diferite ocazii am mai dormit la ea maxim 4 nopti pe luna incepand cu luna martie aproximativ, plus ca am mai vizitat-o din cand in cand fara a dormi acolo. Luna trecuta s-a prezentat sefa de scara la usa si i-a spus domnisoarei ca o trece la cheltuieli cu 3 persoane incluzandu-ma si pe mine acuzand ca eu locuiesc acolo.(+taxa de salubrizare mai spune). Mentionez ca eu am un domiciului stabil in orasul x. Acum figureaza 3 persoane la cheltuieli incepand cu luna martie din cauza ca doamna sefa de scara refuza sa inteleaga si ma acuza intr-una ca eu din martie locuiesc acolo si trebuie platit retroactiv.

Ce este de facut? Va rog sa ma ajutati?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:59, 18 Iunie 2013
Ideea este ca eu nu locuiesc cu domnisoara si pentru ca trec in vizita pe la ea nu este corect sa ma treaca o debila mintal la cheltuieli doar pentru ca asa vrea ea.
:offtopic:
Ar trebui sa va hotarati daca persoana este o doamna sau o debila mintal...:rolleyes:
pentru ca si raspunsurile noastre pot depinde esential de aceasta caracterizare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce autoritate are seful de scara? Elena Radut Elena Radut Buna ziua. Din august 2010 seful de scara a trecut o persoana in plus la intretinere pe motivul ca vin prieteni in vizita si ca facem galagie in apartament ... (vezi toată discuția)
Adaugarea abuziva a unei persoane la intretinere dana000 dana000 Locuiesc in chirie singura de 3 luni, iar luna aceasta am fost instiintata prin intermediul proprietarului (!!!) ca presedintele de bloc cu administratorul au ... (vezi toată discuția)
Seful de scara Manolache Cristina Manolache Cristina Am o problema mai ciudata. Am 19 ani si inca locuiesc cu parintii. Prietenul meu sta singur in chirie intr-o garsoniera. In fiecare zi emrg la el si ii mai ... (vezi toată discuția)