Buna ziua,
Am sa va expun o situatie inedita. Eu locuiesc in orasul x. Prietena mea este studenta aici si sta in chirie cu inca o domnisoara. Avand in vedere ca a fost ziua ei sau cu diferite ocazii am mai dormit la ea maxim 4 nopti pe luna incepand cu luna martie aproximativ, plus ca am mai vizitat-o din cand in cand fara a dormi acolo. Luna trecuta s-a prezentat sefa de scara la usa si i-a spus domnisoarei ca o trece la cheltuieli cu 3 persoane incluzandu-ma si pe mine acuzand ca eu locuiesc acolo.(+taxa de salubrizare mai spune). Mentionez ca eu am un domiciului stabil in orasul x. Acum figureaza 3 persoane la cheltuieli incepand cu luna martie din cauza ca doamna sefa de scara refuza sa inteleaga si ma acuza intr-una ca eu din martie locuiesc acolo si trebuie platit retroactiv.
Ideea este ca eu nu locuiesc cu domnisoara si pentru ca trec in vizita pe la ea nu este corect sa ma treaca o debila mintal la cheltuieli doar pentru ca asa vrea ea.
:offtopic:
Ar trebui sa va hotarati daca persoana este o doamna sau o debila mintal...:rolleyes:
pentru ca si raspunsurile noastre pot depinde esential de aceasta caracterizare...