Subiectul doi , cumpar o alta masina primesc toate actele ei si la mai de trei vazand ca vanzatorul ma duce cupresul legat de certificatul de neurmarire fiscala il dau in judecata .
Sentinta teapa vanzatorului perfect legala adica in lipsa certificatului vanzarea este nula .
Deci cu alte cuvinte O TEAPA LEGALA, tupeistul cu relatii a stat linistit nu s-a sinchisit de proces , are prieteni in comuna, care stiu ca teapa ce mi-a tras-o e legala, m-am ales cu fier vechi din nou .
Astfel minciunile lui initiale ca imi da fiscalul, cand mi-a vandut masina si ulterior cum le incadram avand in vedere ca civil teapa e legala.#-o
domnu david/stefan, incercati sa reformulati astfel incat sa putem intelege ce scrieti.in nicio tara de pe pamantul asta, teapa nu este legala.lipsa de precautie in schimb da
Pe intelesul tuturor,
cumpar o masina adusa din Germania , inmatriculata anterior in Franta, tipul mi-o vinde si imi spune ca imi da si fiscalul,ca pentru nr provizorii nu imi trebuie fiscalul lui, timp de 3 ani ii cer fiscalul , ma duce cu presul ca mi-l da , ba ca a plecat, ba ca a renovat casa si a ramas fara bani , pleaca mereu in Germania , solicit sprijinul politiei, raspunsul ca nu-l gaseste deoarece este plecat din tara . Il dau in judecata la indrumarea SPCRPCIV , ce credeti pierd procesul si am o masina pe care nu o pot folosi deoarece smecherul vine din Germania dar nu are bani de impozit .
Cum incadreaza legea astfel de chestii?
Transcriere masina
goofybacsi
buna ziua .am cumparat recent o masina si nu pot obtine fiscalul si nu posed nici copie dupa buletinul proprietarului si mie frica sa nu fie teapa.....dar am ... (vezi toată discuția)