avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Varianta de talharii legale adica talharii au drepturi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Varianta de talharii legale adica talharii au drepturi si prostii sunt cercetati!

Subiectul doi , cumpar o alta masina primesc toate actele ei si la mai de trei vazand ca vanzatorul ma duce cupresul legat de certificatul de neurmarire fiscala il dau in judecata .
Sentinta teapa vanzatorului perfect legala adica in lipsa certificatului vanzarea este nula .

Deci cu alte cuvinte O TEAPA LEGALA, tupeistul cu relatii a stat linistit nu s-a sinchisit de proces , are prieteni in comuna, care stiu ca teapa ce mi-a tras-o e legala, m-am ales cu fier vechi din nou .
Astfel minciunile lui initiale ca imi da fiscalul, cand mi-a vandut masina si ulterior cum le incadram avand in vedere ca civil teapa e legala.#-o
Cel mai recent răspuns: DavidStefan , utilizator 20:42, 18 Iunie 2013
domnu david/stefan, incercati sa reformulati astfel incat sa putem intelege ce scrieti.in nicio tara de pe pamantul asta, teapa nu este legala.lipsa de precautie in schimb da
Pe intelesul tuturor,
cumpar o masina adusa din Germania , inmatriculata anterior in Franta, tipul mi-o vinde si imi spune ca imi da si fiscalul,ca pentru nr provizorii nu imi trebuie fiscalul lui, timp de 3 ani ii cer fiscalul , ma duce cu presul ca mi-l da , ba ca a plecat, ba ca a renovat casa si a ramas fara bani , pleaca mereu in Germania , solicit sprijinul politiei, raspunsul ca nu-l gaseste deoarece este plecat din tara . Il dau in judecata la indrumarea SPCRPCIV , ce credeti pierd procesul si am o masina pe care nu o pot folosi deoarece smecherul vine din Germania dar nu are bani de impozit .
Cum incadreaza legea astfel de chestii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunerea unui autovehicul caguna caguna Buna ziua. De curand am cumparat un autovehicul adus din germania. De le a aducerea autovehiculului in tara a trecut pe la 4 prorietari. Pentru ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina goofybacsi goofybacsi buna ziua .am cumparat recent o masina si nu pot obtine fiscalul si nu posed nici copie dupa buletinul proprietarului si mie frica sa nu fie teapa.....dar am ... (vezi toată discuția)
Nedumerire noua taxa mediu simioana69 simioana69 Buna ziua, in luna august am achizitionat o masina adusa din Germania,din zona Timisoara, i am scos 3 rinduri de numere rosii si concomitent am actionat ... (vezi toată discuția)