Paula Tudor 
	    	Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI

Paula Tudor 
	    	Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI	    

Mihaela Forogau 
	    	Avocat

Mihaela Forogau 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Liviutz192000	                   

De curand am achizitionat un imobil si acel imobil mi s-a promis mobilat. Si am mers pe incredere nu s-a specificat in contract
Scrie doar asa:
PARTILE ... (vezi toată discuția)
	                    Liviutz192000	                   

De curand am achizitionat un imobil si acel imobil mi s-a promis mobilat. Si am mers pe incredere nu s-a specificat in contract
Scrie doar asa:
PARTILE ... (vezi toată discuția)

Tudor Birlea	                   

La art. 140 alin. 2^1 lit. c) apare urmatoarea exprimare: \"(...) Cota redusă se aplică numai în cazul locuinţelor care în momentul vânzării pot fi ... (vezi toată discuția)
	                    Tudor Birlea	                   

La art. 140 alin. 2^1 lit. c) apare urmatoarea exprimare: \"(...) Cota redusă se aplică numai în cazul locuinţelor care în momentul vânzării pot fi ... (vezi toată discuția)

ciprian333	                   

Am adjudecat un imobil executat silit. Ce are dreptul sa ia debitorul la plecarea din imobil? Poate lua usile, ferestrele obictele sanitare din baie, ... (vezi toată discuția)
	                    ciprian333	                   

Am adjudecat un imobil executat silit. Ce are dreptul sa ia debitorul la plecarea din imobil? Poate lua usile, ferestrele obictele sanitare din baie, ... (vezi toată discuția)