avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Factura intracomunitara neincasata
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Factura intracomunitara neincasata

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati cum as putea sa-mi recuperez valoarea unei facturi neincasate , de la un client din Franta. Relatiile intracomunitare se supun unei anumite legislatii la care eu pot sa apelez pentru a-mi incasa banii?
Am avut o livrare intracomunitara de bunuri pentru care am CMR semnat si stampilat, iar factura a fost transmisa prin e-mail. Initial , inainte de livrarea bunurilor , am avut o factura de avans pe care au achitat-o.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: flnectara , utilizator 13:39, 11 Iulie 2013
In conformitate cu prevederile din contractul pe care l-ati incheiat cu ei.
aceeasi situatie o am si eu am de incasat o valoare de la un partener din italia si am incercat toate posibilitatile, conform contract i-am trimis o notificare cu valoare si actele care dovedesc suma, la care am primit raspuns de confirmare si mi s-a esalonat suma in mai multe etape dar nu s-a facut nimic pana in acest moment. Care ar fi urmatoarea miscare , dupa cum este stipulat in contract ar trebui sa ma adresez camerei de comert sau unor recuperatori ? puteti sa ma lamuriti ? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare intracomunitara mariana.tucunel mariana.tucunel Bună ziua, Factura de vânzare bunuri : furnizor din Romania către un client din Italia. Marfa este livrată de către un transportator intern, din Brasov ... (vezi toată discuția)
Tva-livrare intracomunitara madiy82 madiy82 Buna ziua, am o problema si va rog sa ma ajutati. O societate a vandut marfuri (materiale de constructii) catre un client roman care are o firma in Italia. ... (vezi toată discuția)
Achizitie marfa din import alinafay_bv alinafay_bv Buna ziua, s-a participat la o expozitie in Italia , de unde s-a achizitionat de la alti participanti cu factura marfa. Am si factura de la un partener din ... (vezi toată discuția)