avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz succesiune

Buna ziua! Sunt chemata pentru succesiune in care se dezbat niste pamanturi si o casa... Ce se intampla daca refuz succesiunea? Voi fi chemata in judecata care are ca obiect deschiderea procedurii succesorale si partajul succesoral, acolo voi putea cere valoarea pamanturilor ce imi revin mie despagubite in bani? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dovleacmihaela , utilizator 22:41, 18 Iunie 2013
acceptarea succesiunii o faceti la notar si costa cam 56 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru acceptaea succesiunii??? PaolaD PaolaD Am citit pe un site ca, in termen de un an de la deces, copii si sotul ramas in viata sunt chemati printr-o citatie la notar pentru exprimarea dreptului de ... (vezi toată discuția)
Constatare succesiune deschisa dandanaua dandanaua daca autorul a decedat in 1997 si mostenitorii, pana in prezent, nu si-au exprimat dreptul de optiune succesorala, in cadrul actiunii de partaj succesoral, se ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am o problema legata de succesiunea deschisa la notar, in urma decesului tatalui meu (23 martie2015), fiind unic fiu. Am deschis succesiune la ... (vezi toată discuția)