avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesionarea unui teren
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesionarea unui teren

Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea situatie, care, oricat as studia legislatia nu reusesc sa-i dau de cap: primaria vrea sa concesioneze de la un particular teren pentru un obiectiv de investitii. Se poate asa ceva?? Daca da , care este cadrul legal prin care Consiliul local al orasului poate concesiona un teren de la un particular . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol - model cerere anca-viorica anca-viorica buna ziua. doresc sa concesionez un teren agricol aflat in proprietatea primariei,as dori daca ma puteti ajuta cum sa formulez cererea catre consiliul local ... (vezi toată discuția)
Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)