avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda in Ungaria, retinere camion de catre Politia de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda in Ungaria, retinere camion de catre Politia de Frontiera

Buna ziua,
Soferul meu de pe tir a luat amenda in Ungaria pt o problema ce il privea pe el personal si Politia de frontiera a retinut masina mea pana la plata amenzii de peste 6.000 lei iar la intoarcere trebuind sa faca pauza de 9 ore exact in apropierea casei a sunat pe administratorul societatii si l-a anuntat ca nu este dispus sa achite nici o amenda,respectiv cei 6.000 lei si ca daca nu primeste banii pe loc pe cursa efectuata nu mai duce masina pana la locul de descarcare si a lasat camionul si a plecat iar CMR-ul tir-ului este scris pe numele lui.
Astept urgent un raspuns din partea dvs.

Alte discuții în legătură

Delapidare Lucian123456789 Lucian123456789 Salutare as avea si eu nevoie de un raspuns. In urma cu un an de zile am lucrat ca sofer de tir pentru o firma din danemarca care isi avea sediul si in ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)
Amenda ContSters452903 ContSters452903 Buna ziua Am primit acasă prin posta amenzile din italia. Sunt luate pt camionul pe care lucram avea număr de Slovacia pus pe spatele remorcii ... (vezi toată discuția)