avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Români de pretutindeni – MCC este proiectul ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Români de pretutindeni – MCC este proiectul care trebuie sã UNEASCÃ poporul român

Revin la apelurile mele anterioare şi vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei.

Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei.

Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.

În goana lor după îmbogăţire şi în ura lor oarbă împotriva poporului român, cei care ne-au furat ţara vor, acum, să facă o Constituţie care să-i apere de toate fărădelegile pe care le-au săvârşit pentru a se îmbogăţi, o Constituţie care să le permită să fure ceea ce a mai rămas din capitalul naţional şi din resursele naturale ale ţării, o Constituţie care să le permită să vândă pământul ţării către străini, o Constituţie prin care vor să regionalizeze România, s-o împartă în feude, pe care să le treacă în stăpânirea străinilor, făcând, astfel, ultimul pas către destrămarea statului naţional al românilor, către transformarea noastră într-un popor fără stat şi fără ţară.

Pe data de 16.03.2013, s-a constituit Comitetul de Iniţiativă, format din 24 de cetăţeni români cu drept de vot, care a aprobat proiectul de revizuire a Constituţiei României, ca iniţiativă cetăţenească, proiectul fiind publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 294/23.05.2013. Tot pe data de 16.03.2013, Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români.

Ei vor continua să se certe pe pradă şi vor face tot mai multe şi mai mari greşeli. Putem folosi greşelile lor, pentru a spune adevărul, pentru a ajuta poporul să vadă adevărata lor faţă, să vadă în Mişcarea noastră calea prin care putem scăpa de hoţi, de sărăcie şi de umilinţă.

Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor este PROIECTUL care poate şi trebuie să UNEASCÃ poporul român, ACUM.

Putem să-i oprim să adopte Constituţia LOR. Putem să IMPUNEM Constituţia NOASTRÃ.
Dacă şi numai dacă vom fi UNIŢI şi MULŢI.

Constantin Cojocaru
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 13:43, 15 Iulie 2013
Propunerea dumneavoastra s-a dezbatut pe Avocatnet intr-un articol scris de Roxana Neagu si in comentariile postate de cei care l-au citit.

Un grup de 24 de cetateni propun revizuirea Constitutiei, initiativa lor fiind publicata joi in Monitorul Oficial. Nimic iesit din comun pana acum: dreptul de a initia proiecte de lege sau de a modifica Constitutia sunt garantate in Romania, atata timp cat se indeplinesc anumite conditii procedurale. Abracadabrante mi se par, insa, schimbarile pe care cetatenii de care va pomeneam vor sa le introduca in legea fundamentala a tarii. Si, mai mult decat bizare, prevederile sunt de-a dreptul periculoase.


www.avocatnet.ro/content/art...

Sunt de acord cu analiza facuta de Roxana Neagu.
Casa de Economii si Consemnatiuni sa fie in proprietatea publica a poporului roman , obiectivul ei ei fundamental fiind "dezvoltarea spiritului de economisire si de buna gospodarire a banului, precum si pastrarea in siguranta a disponibilitatilor banesti ale cetatenilor tarii si investirea acestora pentru cresterea capacitatilor de productie ale tarii".

www.avocatnet.ro/content/art...

asta (cam singura) nu e o idee prea creatza... mai sunt astfel de banci, cu astfel de proprietari in europa de azi...

ca "obiectivul" ala, in romania, e numai o dorinta, e alta treaba...

da' macar cand intri in CEC (fatza de celelalte banci), mai dai de niste fiinte umane.
Pentru cei care doresc să vadă - în deplină cunoştinţă de cauză - despre ce este vorba în acest proiect (pentru a nu mai vorbi "după ureche") îi invit să viziteze: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2013
FilipDumitriu, utilizator
@FilipDumitru
Cine vorbeste dupa ureche? Si de ce ati ajuns la concluzia asta?
de ce, s-o lase asa, ca eu mor dupa lautari (originali).:whistle:

Alte discuții în legătură

Noua constitutie a romaniei - constitutia cetatenilor constantincojocaru constantincojocaru Cei care s-au instalat la conducerea statului român prin lovitura de stat din decembrie 1989, prin manipularea voinţei electoratului, cu ajutorul mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Noua constitutie a romaniei - constitutia cetatenilor constantincojocaru constantincojocaru Proiectul cetăţenesc de revizuire a Constituţiei României, lansat de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, la data de 24.01.2015, împreună cu ... (vezi toată discuția)