avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sindicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sindicat

in anul2007 au fost alegeri de sindicat la sindicatul la care sunt,s-a reales liderul de sindicat si ceilalti membri din conducerea sindicatului,mentionez ca s-au facut schimbari in comitetul de conducere,din mica mea experienta stiu ca trebuia sa se duca la tribunal in termen de 30 de zile la judecatorie sa inregistreze schimbarile ce s-au produs in conducerea sindicatului,din surse sigure stiu ca nu a facut acest lucru.doresc sa aflu daca il putem da in judecata sau face ceva sa-l putem schimba.liderul de sindicat ocupa si functie de conducere(sef atelier exploatare).E un mare dictator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:23, 10 Martie 2009
Orice modificare ulterioară a statului şi orice schimbare în compunerea organului de conducere al sindicatului trebuie adusă la cunoştinţa judecătoriei, instanţa procedând la fel ca la dobândirea personalităţii juridice, potrivit Legii nr. 54/2003.
Din pacate nu sunt mentionate sanctiuni pentru neindeplinirea acestei cerinte, insa va pueti plinge la FEDERATIA SINDICALA UNDE ESTE AFILIAT SINDICATUL DV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema sindicat Prekazi Prekazi 1.concediere colectiva la firma care am lucrat; 2.am fost trimis in somaj; 3.am participat la negocierea contractului colectiv de munca,alaturi de membrii de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea liderului de sindicat monicalirca monicalirca In data de 15.03.2010 liderul de sindicat al unei institutii a fost schimbat din functia de lider de sindicat prin votul exprimat de membrii sindicatului. ... (vezi toată discuția)
Concediere lider de sindicat Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna Ziua. Am si eu o problema ca sa zic asa....poate fi concediat din motive care nu tin de persoana salariatului un lider de sindicat angajat cu carte de ... (vezi toată discuția)