avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurii aduse de preotul satului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurii aduse de preotul satului

Buna ziua, ieri am avut o problema cu preotul satului. Aceasta problema consta in urmatoarele: preotul in stare de ebrietate a cerut sa fie servit la bar cu alcool, insa i sa refuzat acest drept pe motiv ca este baut, domnul s-a suparat, a inceput sa injure, sa zica ca suntem excroci, hoti si multe altele, acest incident s-a intamplat in barul tatalui meu, insa care servea era maicamea. Nimeni nu i-a adresat cuvinte urate acestui domn. Am sunat la politie, peste cateva minute a sosit un agent de politie care a luat declaratii lu maicamea si la martori, preotul a inceput sa injure agentul, pe mine si familia mea, la un momentdat a iesit afara fiind clienti acolo care consumau si ne-a facut ,,curve''. Noi personal nu l-am auzit insa exista un martor care poate confirma acest lucru si care a dat declaratie la politie.
Imi puteti da va rog, cateva sfaturi si ce pot face, pentru ca vrem sa il dam in judecata pentru injurii. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256593 , utilizator 16:50, 23 Iunie 2013
din pacate cei care ar trebui sa-L reprezinte pe Dumnezeu, il fac de rusine si-L necinstesc insasi prin faptul ca pretind ca-L reprezinta...In sfarsit, daca preotul satului face astfel de lucruri ar fi bine sa-i cereti demisia sau mutarea in alta parte. Din punct de vedere juridic, tocmai s-a revenit asupra incriminarii insultei si calomniei. Daca intr-adevar sunteti hotarati, va sugeram sa va angajati un avocat si sa-l chemati in judecata pentru aceste fapte.
Montati-va sisteme de supraveghere cu camere. Macar il faceti de rusine si la restul satului daca prezentati "dovada". In rest nu are sens sa faceti ceva. De vorbit si injurat nu ducem lipsa. Doar daca devine violent si loveste sau distruge atunci poate pati ceva mai serios.
GermanAlex a scris:

Montati-va sisteme de supraveghere cu camere. Macar il faceti de rusine si la restul satului daca prezentati "dovada". In rest nu are sens sa faceti ceva. De vorbit si injurat nu ducem lipsa. Doar daca devine violent si loveste sau distruge atunci poate pati ceva mai serios.


Perfect corect. Având imagini înregistrate puse pe youtube, obligatoriu vor ajunge în mass media, adică la televizor. Guvernanţii îl vor suna pe preafericit, acesta va suna la rândul lui pe subordonaţi, iar aceştia îi vor pune sutana în cap preotului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnie pana bogdan pana bogdan zilele trecute nevasta mea a fost injurata si i sau adresat diferite cuvinte obscene de catre doua persoane! printre altele i au mai zis ca are trei copii ... (vezi toată discuția)
Bataie cu o persoana developer developer Salut, Am si eu cateva nelamuriri si sper sa le gasesc la dumneavoastra pe forum. Acum catva zile mai exact pe data de 23 spre 24 ( noaptea ), fratele meu ... (vezi toată discuția)
Hartuire anielles anielles fosta sotie a prietenului meu, de care este divortat de 15 ani, insa au ramas sa traiasca in acelasi apartament datorita faptului ca nu au avut bani sa plece ... (vezi toată discuția)