avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare suma facturata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare suma facturata

Cum pot recupera o suma de bani de la o firma pe care o suspectez de rea-vointa?
Termenul de plata a fost depasit cu 21 zile.
Mentionez ca exista un contract semnat/stampilat, o anexa la contract semnata/stampilata (care constituie comanda ferma), precum si o factura (din care s-a incasat un avans de 30% - exista extras de cont).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Aveti contract, aveti factura , calea mai simpla de urmat este cerere in instanta pe procedura ordonantei de plata ptr restul sumei neachitate .
Avand in vedere documentele pe care le aveti in sustinerea creantei in instanta sau la mediator unde aveti posibilitatea sa terminati si mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura nesemnata cu confirmare de primire xm xm Intrebare: potrivit normelor contabile o factura fiscala care nu poarta stampila si semnatura debitorului, dar care a fost expediata si exista semnata ... (vezi toată discuția)
Firma rau-platnica did_oana did_oana buna ziua, sunt agent comercial la o firma de distributie si una din firmele carei i-am dat marfa (cu factura) refuza sa imi faca plata desi a trecut ceva ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / inselatorie de catre o societate comerciala decomeuble decomeuble Buna ziua, Avem o problema: in urma cu 2 luni am dat o comanda si un avans de 60% societatii sc vip expert design srl, din Arges pentru o usa sectionala, ... (vezi toată discuția)