avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs textil vandut online la metru
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs textil vandut online la metru

Buna ziua,

Un produs textil care prin natura sa se vinde la metru, taiat la specificatiile clientului, vandut online se poate returna in cele 10 zile?

Situatia acesta se incadreaza la exceptiile prevazute in Ordonanta nr. 130/2000 art. 10 lit c):

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
?



Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
sevenx, utilizator
Cel mai recent răspuns: sevenx , utilizator 11:26, 25 Iunie 2013
In opinia mea da, se incadreaza la exceptii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea in termen de 30 de zile a produselor cip204 cip204 Buna ziua, Vand on-line CD/DVD-uri marca proprie ce sunt personalizate pentru fiecare client in parte,chiar daca au acelasi continut. De la print-ul ... (vezi toată discuția)
Intrebare returnare produse adrian_n adrian_n Pe mai multe magazine online am observat ca este stipulat faptul ca nu se poate returna un produs in cazul in care acesta a fost comandat si platit in avans ... (vezi toată discuția)
Returnarea produselor. rhadooq rhadooq Buna ziua, Reprezint un magazin online ce comercializeaza echipamente IT si nu numai. Ma intereseaza mai multe informatii si ce implica returnarea ... (vezi toată discuția)