avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calcul pensie de intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calcul pensie de intretinere copil

bine v-am gasit!
:))as dori o mica lamurire:sunt despertita de sot a -5-a oara in decurs de aproximativ 3 ani
avem un copil minor in urma casatoriei si as dori sa stiu ce suma de bani ar trebui sa-i dea copilului din veniturile lui realizate...mai ales,vreau sa stiu daca trebuie sa-i dea pensie si din al -13-lea salariu,bani de concediu,prime...etc
mentionez ca nu suntem despartiti legal-inca.
va multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: marcela31 , utilizator 13:39, 11 Martie 2009
Asa este cum vi s-a raspuns, contributia de intretinere se retine/achita cu prioritate fata de orice alte datorii pe care le are debitorul. Orice datorii pe care le face tatal in interes personal nu pot afecta dreptul copilului de a primi pensia cuvenita
Doamna avocat, va multumesc si dumneavoastra pentru precizari! :)
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament monicamarcu monicamarcu Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare. Recent sotul meu a achizitionat un apartament prin credit ipotecar, pentru care eu sunt garant ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara florentina-doina florentina-doina Buna seara.as dori sa stiu daca pot da in judecata sotul pentru a-mi plati pensia alimentara la 2 copii chiar daca nu sunt divortata...specific ca suntem ... (vezi toată discuția)
Drepturile minorului din afara casatoriei valentinas valentinas Buna ziua, As dori si eu un raspuns legat de drepturile minorului din afara casatoriei la veniturile si avera tatalui. Parintii sunt despartiti, minorul ... (vezi toată discuția)