Buna dimineata !
In anul 2011 am depus o plangere la sectia de politie de care apartin in legatura cu distrugerea unui bun . Cei de la sectie in acea seara au venit acasa au facut fotografii ,tot in acea seara a dat declaratie la politie si un martor .
Din 2011 si pana in prezent n-am primit nici un raspuns cu privire la acea plangere . Saptamana trecuta m-am dus la sectie ,am depus o cerere cu privire la faptul ca n-am primit nici un raspuns din 2011 la plangerea depusa si doresc informatii cu privire la acel dosar .Joi am fost contactata telefonic de cei de la sectie ,m-au anuntat telefonic ca nu este vina lor ca n-am primit nici o informatie cu privire la acel dosar ,ci vina procurorului .
Ce se poate face intr-o astfel de situatie ,unde se poate face reclamatie ,pe cine dau in judecata ,cum intru in posesia documentelor pe cale oficala ?
Dosar penal
Alinanicolae
Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. ... (vezi toată discuția)