avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu ma lasa sa-mi vad fetita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu ma lasa sa-mi vad fetita

Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. sa vad fata dar nu ma lasat, ba zice ca vine maine sa ia si baiatul. Ce proceduri legale sunt sa nu imi ia si baitul? dar sa aduc si fetita acasa. Mentionez ca suntem casatoriti cu acte iar copii sunt pe numele meu si au adresa din certificatul de nastere aici unde am ramas eu (casa nostra) nu a soacrei. Ma pot duce cu politia, protectia copilului sau .. sa iau fetita acasa pana va decide instanta (asta pana cand va baga actele de divort)? Stiu ca pe sotie o pot da disparuta de acasa .. cu ce ma ajuta asta si unde trebuie sa ma adresez?
Este necesar sa se obtina o hotarare judecatoreaca.
Incercati sa mergeti la avocat pentru a va informa in concret ce ar fi bine sa faceti si sa stiti cam ce se poate intampla la proces si cat va grabiti cu procesul.
Ar fi si varianta cu medierea daca credeti ca va veti intelege.


Asta cu procesul .. insa momentan cum pot sa iau fetita sau sa o vad pana atunci

Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Nu puteti.
Situatia este foarte complicata si ar trebui sa va ganditi si sa fiti consiliat foarte bine pentru ca in caz contrar veti ramane in aceasta situatie.
Până la finalizarea procesului încercați să păstrați legătura cu soția și cu fetița. Depinde doar de D-voastră să aveți mai multă înțelepciune și o mai mare capacitate de comunicare pentru a nu pierde orice legătură cu fetița.

E mare păcat ca cei doi frați gemeni să nu mai aibă nici o legătură unul cu celălalt datorită orgoliilor și neînțelegerilor părinților.
Indiferent de motive, NU SEPARATI COPIII.

Alte discuții în legătură

Abandon familial si rele tratamente aplicate minorului - urgent emenemco emenemco Buna ziua, Avem un caz la noi la fundatie, o femeie care este intr-o situatie dificila si incercam sa o sfatuim ce sa faca. Cat se poate de scurt, ... (vezi toată discuția)
Divort in care sunt implicati 2 copii minori ionela_catalina ionela_catalina Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a-mi da cateva sfaturi. Fratele meu are un copil de 8 ani din prima casatorie asupra caruia are garda totala (mama ... (vezi toată discuția)
Poate fi copilul meu luat de protectia copilului? sunt disperat sorinolariu sorinolariu sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul ... (vezi toată discuția)