avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate fi copilul meu luat de Protectia copilului? Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate fi copilul meu luat de Protectia copilului? Sunt disperat

sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul Dambovita.Astazi am primit de la Judecatoria Targoviste hotararea de divort si trimiterea copilului inapoi la camin.In a 29-a zi voi ataca cu recurs,dar copilul poate fi luat de autoritati fara hotararea definitiva? Va implor sa-mi raspundeti.
Care e situatia, cum a ajuns copilul la camin ? la ce fel de camin ? Povestiti un pic cum s-a ajuns la situatia actuala.
Puneti-ne in tema putin si cu tinpii actiunilor: cand ati introdus divort, cand a plecat sotia, cand a fost luat copilul, care e motivatia instantei (daca o aveti) sa fie luat copilul la camin...
Contactati protectia, poate va sustine in demersul de a va creste copilul.
Ce spune ancheta sociala din dosarul de divort? Cand a fost facuta, copilul era deja cu dv.?
in noiembrie 2011 sotia a luat copiii 2 fete(15 si 10 ani) si baiatul(11 ani aveau atunci) si a plecat la amantul ei.Fata cea mare a fost violata(dosar 5458/315/2012 Jud.Tgv) si am sesizat protectia copilului si Politia,iar copiii au fost preluati in regim de urgenta(Fundatia Provita 2003).In iunie 2012 sotia introduce divortul(abia atunci a avut bani).In august prin Tribunal iau baiatul acasa(hot definitiva si irevocabila).In 13 mai 2013 primesc sentinta de divort prin care baiatul trebuie dus la Fundatie.Eu nu m-am prezentat la divort(n-am vrut sa particip la circ)daca imi trimiteti o adresa de e-mail la osoringeorgian@ymail.com va pot trimite si copii dupa acte.Va multumesc din suflet.
Atacati imediat sentinta si prezentati-va in instanta. Normal ca instantei i-ati parut dezinteresat, ce era sa faca?
Mergeti la dosar, faceti copie integral, atacati sentinta, luati un avocat, aparati-va copiii.
Fetele unde sunt? De ce nu mai baiatul apare in sentinta?
Pe cale de ordonanta presedintiala solcitati exercitarea autoritatii parintesti de catre dumneavoastra si stabilirea locuintei minorilor la dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Nu ma lasa sa-mi vad fetita ContSters294305 ContSters294305 Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. ... (vezi toată discuția)
Poate tatăl copilului să mi-l ia din cauză că practic prostituția? Mihaela2114 Mihaela2114 Buna seara. Am o poveste lunga, dar am sa incerc , sa o scurtez. Am 2 fete din prima casatorie si un baiat de 4 ani din a 2 casatorie. Am trait 12 ani cu ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)