avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Femeia antreprenor
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Femeia antreprenor

Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am nevoie de consultanta si de un specialist in elaborarea unui plan .
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2013
kikiritikos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:02, 25 Iunie 2013
din cate inteleg solicitati consultanta pentru deschiderea unei firme care sa ofere consultanta femeilor care doresc sa devina antreprenor pe baza unui plan elaborat de firma care ofera consultanta. gresesc?
pentru deschiderea unei firme sunt foarte multe firme care ofera astfel de servicii de consultanta iar acestea se pot gasi printr-o simpla cautare pe net. solicitarea si oferirea unor astfel de servicii pe forum este interzisa prin regulamentul forumului.
ma intereseaza un proiect pe fonduri nerambursabile pentru ajutarea femeii sa devina antreprenor (aici ma gandeam la cursuri oferite de firma prin seminare cu specialisti) si sa le ajutam prin consultanta oferita de firma noastra, adica sa invete cum ar trebui sa procedeze cand deschide firma ei si dupa . Nu stiu daca pot accesa fonduri pentru un astfel de proiect , deschiderea unei firme nu e mare lucru . Cred ca ai iinteles acum .
sunt programe pe POSDRU-dezvoltarea resurselor umane, si puteti cauta acolo un astfel de program. camerele de comert se folosescde astfel de programe ptr a atrage fonduri europene :pleasantry: , unul mai destept dar nu neaparat intocmeste o prezentare in powerpoint, unu care stie sa citeasca citeste prezentarea (de regula unul dintre directori sau sefi de departamente) si gata, s-a marcat banul european, omul a fost educat si isi poate deschide o afacere.
dureaza vreo 3 zile un astfel de seminar/curs. ideea este ca cei de pe la camerele de comert sunt familiarizati cu intocmirea planului de afaceri, pe acolo trebuie sa cautati un "specialist".
Detaliile privind accesarea programelor POSDRU gasiti in Documentul Cadru de implementare si in DMI care doriti sa-l accesati.
[ link extern ]
Pentru a putea sa accesati astfel de programe fie ca beneficiar direct, fie ca partener ,trebuie ca firma sa fie autorizata ca furnizor de formare profesionala. Conditiile le gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri fermieri SorinaCatalina26 SorinaCatalina26 Bună ziua, am vârstă de 19 ani sunt studentă și doresc să accesez fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei ferme sau ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)