buna ziua
revin cu o veche problema
tatal meu a mostenit de la concubina lui un apartament. exista un testament inregistrat la notar.
dupa decesul acesteia , tatal meu a inceput sa faca demersurile pentru succesiune dar din pacate a decedat si dansul.
noi cei 4 frati copii lui am inceput sa facem noi succesiunea la notar dupa tatal nostru si dupa concubina acestuia.
am avut supriza ca in ziua cand trebuia sa semnam actele la notar pentru definitivarea succesiunii sa vina un avocat din partea unei nepoate de-a concubinei (nepoata de sora ) dansa nu a avut copii niciodata , si a depus o cerere la notar prin care se suspenda succesiunea pe motiv ca respectivul apartament se afla in litigiu in tribunal.
am umblat mult pana am aflat ce a facut nepoata respectiva.
ea a dat in judecata pe alti verisori de-ai ei (nepoti ai defunctei concubine dar toti din partea fratilor acesteia) ca sa ii cedeze ei apartamentul? practic sa faca succesiunea prin tribunal, cu toate ca stia ca exista acest testament .
am depus si noi o cerere de interventie in dosarul ei si am obtinut o amanare a dosarului.
dansa ne-a amenintat ca degeaba ne straduim noi ca testamentul nu este valabil si ca ne arata ea ca o sa castige si o sa ma dea afara pe mine( sunt cea mai mica si locuiesc in acel apartament lasat prin testament) din apartament pentru ca ei au dreptul ca sunt rude de sange.
va rog un sfat! o indrumare!
avem noi castig de cauza ca urmasi si posesori ai testamentului s-au trebuie sa caut sa plec cu chirie???:(
Testament
olive
buna ziua
revin cu o veche problema
sa o iau de la inceput.
Tatal meu este divortat de mama de 6 ani. In acest timp dansul a locuit in concubinaj cu o alta ... (vezi toată discuția)
Testament.
olive
buna seara din nou
revin cu o veche problema care pare ca nu se mai termina privind un testament
sa o iau cu inceputul
tatal meu a trait in concubinaj cu o ... (vezi toată discuția)