Deschid aceasta discutie cu o problema de care m-am lovit in momentul in care am fost constransa, sa imi dau demisia de la actualul loc de munca(casier-magazin). Cand spun constransa ma refer mai mult la o constrangere psihica, nu fizica. La momentul respectiv fiind intr-un soc emotional datorat vestii ca o sa raman fara loc de munca.
Revenind la problema, doresc sa va intreb daca e firesc si legal ca superiorul care ti-a cerut demisia sa iti refuze dreptul la preaviz desi eu am cerut acest lucru? Vreau sa precizez ca o jumatate de ora mai tarziu am revenit sa discut cu acest superior, de data asta inregistrand audio convorbirea dintre noi (nu cred ca stia ca il inregistrez) si intrebandu-l de ce mi-a fost refuzat preavizul de 20 de zile, mi-a spus ca angajatorul are dreptul sa refuze preavizul minim prevazut de lege. Intentionez sa fac contestatie in instanta asupra deciziei de desfacere si sa cer angajatorului plata zilelor de preaviz care mi-a fost refuzat. Credeti ca as putea folosi dovada audio a discutiei cu seful meu? Ce sanse imi dati si ce cale de atac ma sfatuiti sa aleg?
Multumesc.
Subsemnata .... angajat al....(numele firmei si punctul de lucru) prin prezenta va aduc la cunostinta ca din data de 09.06.2013 nu doresc sa mai continui activitatea in cadrul .... (numele firmei)
Nu prea seamana a demisie si ,ca atare, angajatorul a luat-o ca incetare cu acordul partilor.
In acest caz, va trebui sa probati ca consimtamantul dvs a fost viciat.