avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Acte legalizate
Discuție deschisă în Traduceri

Acte legalizate

Buna seara!
Vreau sa aplic pentru o univresitate in Marea Britanie si am trimis copia legalizata dupa buletin. Mi-au trimis scrisoare ca nu e bun documentul. La copia legalizata trebuie tradusa in engleza si legalizarea ?
Cel mai recent răspuns: Mihai1312 , utilizator 22:11, 25 Iunie 2013
Probabil va trebuie si apostilata!
Si costul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces - apostila ContSters22096 ContSters22096 cetatean roman decedat in Anglia se incearca obtinerea pensie de urmas pentru copilul minor; s-a mers la Primaria Tm, insa functionarul a solicitat ... (vezi toată discuția)