Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Persoana cu handicap accentuat poate fi scutita de taxa de habitat ?

poate fi scutita o persoana cu grad de handicap accentuat de taxa de habitat ? conform carui act ? Lege? H.G .?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 26 Iunie 2013
Hotărâre a Consiliului Local.
Legea nr 448/2006 repubicata care prevede facilitatile de care pot beneficia persoanele care detin decizie/certificat de incadrare in grad de handicap,nu prevede exonerarea de la obligatia plata taxa de habitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap dantanase53 dantanase53 Fiica mea in varsta de 22 de ani este incadrata in grad de handicap accentuat - locuind impreuna cu familia. Doresc sa stiu daca in conformitate cu legea, ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap accentuat truscamonika truscamonika Buna ziua , Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza daca pot - scutire taxa de prima inmatriculare Pricioru89 Pricioru89 am un bunic care nu vede defapt vede cu 5 la suta cu un singur ochi mar interesa daca asi putea sa iau o masina pe numele lui si daca el ar fi scutit de taxa ... (vezi toată discuția)