avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Persoana cu handicap accentuat poate fi scutita de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Persoana cu handicap accentuat poate fi scutita de taxa de habitat ?

poate fi scutita o persoana cu grad de handicap accentuat de taxa de habitat ? conform carui act ? Lege? H.G .?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 26 Iunie 2013
Hotărâre a Consiliului Local.
Legea nr 448/2006 repubicata care prevede facilitatile de care pot beneficia persoanele care detin decizie/certificat de incadrare in grad de handicap,nu prevede exonerarea de la obligatia plata taxa de habitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap dantanase53 dantanase53 Fiica mea in varsta de 22 de ani este incadrata in grad de handicap accentuat - locuind impreuna cu familia. Doresc sa stiu daca in conformitate cu legea, ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap accentuat truscamonika truscamonika Buna ziua , Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza daca pot - scutire taxa de prima inmatriculare Pricioru89 Pricioru89 am un bunic care nu vede defapt vede cu 5 la suta cu un singur ochi mar interesa daca asi putea sa iau o masina pe numele lui si daca el ar fi scutit de taxa ... (vezi toată discuția)