avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... APDRP a publicat 6 proiecte model pentru fermierii ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

APDRP a publicat 6 proiecte model pentru fermierii interesati sa acceseze Masura 121!

Pentru a veni in sprijinul fermierilor interesati sa acceseze Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” (deschisa in perioada 25 iunie – 31 iulie 2013) adresata celor care vor sa dezvolte fermele de familie, APDRP pune la dispozitia potentialilor beneficiari, cu titlu gratuit, proiecte model si informatii documentate tehnic.

Cele 6 proiecte model publicate au fost realizate tinand cont de anumiti parametri aferenti urmatoarelor tipuri de investitii:

Ferma de legume in camp (maxim 2 ha).
Ferma de legume in spatii protejate (maxim 1.000 m2).
Livada de pomi si arbusti fructiferi (maxim 5 ha).
Ferma de vaci destinata productiei de lapte (maxim 20 de capete).
Ferma pentru cresterea pasarilor – gaini ouatoare (maxim 4.000 de capete).
Ferma de crestere si ingrasare porci – ferma in circuit inchis (maxim 100 de capete).


In cazul in care un solicitant doreste realizarea investitiei cu alti parametri decat cei stabiliti in proiectele model, va trebui sa adapteze toate informatiile si valorile la parametrii alesi.

Pentru a consulta proiectele model, precum si indicatiile APDRP, click
[ link extern ]

Sursa: APDRP

Alte discuții în legătură

Tinerii fermieri au solicitat apdrp peste 272 milioane de euro intr-o singura sesiune Daniela Bolog Daniela Bolog 02 august 2012 In cadrul celei mai recente sesiuni de primire a proiectelor de finantare pentru Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din ... (vezi toată discuția)
Cod caen ferma de porci si desfacere produse in magazin propriu giulonline giulonline Buna ziua, in prezent detin un numar de exploatatie de la primarie pentru animalele pe care le am, insa doresc sa fac asta o afacere legala si sa vand ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)