avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata plangere penala

acuma 6 luni am depus o plangere penala, doresc sa stiu daca platesc ceva ptr cercetarea cazului, trimiterea in judecata, etc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:37, 28 Iunie 2013
Nu platiti nimic daca va referiti la taxa de timbru. Platiti doar daca va angajati un avocat care sa va asiste si sa va reprezinte.
inca o intrebare, daca voi castiga procesul, dar cel care trebuie sa ma despagubeasca nu are bani sa-mi plateasca, nu am cum sa-l execut silit ptr ca nu mai are nimica pe numele lui sau este disparut din tara, etc, cine va plati cheltuielile de judecata ? si cum voi recupera banii pentru paguba?
Nu veti putea recupera cheltuielile de judecata daca debitorul nu are bunuri pe numele sau sau daca nu realizeaza venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem să dăm un judecată un membru al asociației și probabil vom câștiga procesul. cum putem recupera restanțele dacă oficial acesta nu are niciun venit? prettydaniola prettydaniola Vrem sa dam un judecata un restantier si probabil ca asoc va castiga procesul. Cum putem recupera restantele de la un proprietar care oficial nu are niciun ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Executare silita Luckylove Luckylove Buna ziua! Speta mea e urmatoare: In luna mai 2014 am deschis un dosar de executare silta, eu fiind creditor intr-un dosar de pretentii pe care l-am ... (vezi toată discuția)