buna ziua! lucrez la o firma din luna august 2012, data de salarizare este 25 a fiecarei luni.as dori sa imi bag demisia pe data de 29 a lunii iulie, mentionez ca nu am luat nici o zi de concediu. este obligat angajatorul sa imi dea banii pe concediu?...poate sa imi retina banii din salariu pentru o anumita chestie? sa zicem k am stricat o imprimanta la serviciu?
1. Compensarea in bani a CO neefectuat se face numai la incetarea c.i.m, conform art.146 alin.4 C.mun.
2. Potrivit art. 169 alin.1 din Codul muncii , nici o retinere din salariu nu poate fi operata, in afara cazurilor si conditiilor prevazute de lege .
Astfel , cu exceptia retinerilor din salariu pentru sumele determinate de catre angajator reprezentand impozite si contributii, celelalte retineri se efectueaza numai in temeiul unui titlu executoriu sau in baza unui acord incheiat cu salariatul (in acest caz, valoarea pagubei nu poate fi mai mare decat echivalentul a cinci salarii minime brute pe economie)
3. Asadar, principalele modalitati de stabilire si recuperare a prejudiciului produs angajatorului – atat in cazul raspunderii patrimoniale, cat si a obligatiei de restituire – sunt : acordul partilor ori actiunea in justitie.
Drepturi angajat
deeaz18
Buna ziua. Aveam o intrebare. Prietenul meu cand a inceput serviciul la firma la care este acum, nu a semnat ca ia in primire lazile care ii sunt necesare ... (vezi toată discuția)