avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca apartament, succesiune nedezbatuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca apartament, succesiune nedezbatuta

Buna ziua! vrem sa facem o refintare la un credit ipotecar si ne mai trebuie un imobil pt ipoteca. Putem pune ipoteca pe apartamentului mamei mele, avand in vedere ca proprietari sunt mama si tata, iar tata e decedat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:06, 28 Iunie 2013
Nu puteti pune ipoteca decat dupa ce veti face succesiunea, iar mostenitorii isi vor inscrie dreptul de proprietate in Cartea Funciara, evident toti mostenitorii, dvs, mama si eventualii frati veti fi debitori ipotecari si va trebui sa semnati contractul de ipoteca si de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-debitor euramonel euramonel Buna ziua, Va aduc in vedere urmatorul caz : In 2007 am obtinut un credit bancar ipotecar pe 30 ani .Pentru a obtine acest credit am fost nevoita ca mama ... (vezi toată discuția)
Credit cu garantie imobiliara - girant mlehelsz mlehelsz Buna ziua, Tatal meu a decedat si era girantul cuiva, care si-a facut un credit mare cu garantie imobiliara. O parte din garantie face parte din ... (vezi toată discuția)
Deschidere pozitie de rol nominal unic LexDar LexDar Salut, Detin in posesie un imobil cu constructii. Acesta a fost in posesia mamei, fara a fi trecut la pozitia sa de ROL. Mama a platit impozit pentru el, in ... (vezi toată discuția)