avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despagubire materiala si morala de la stat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despagubire materiala si morala de la stat

daca se dovedeste ca am fost inchis nelegal si am stat in puscarie 38 de zile ce suma pot sa cer de la stat? daca castig procesul civil in fata statului..... am avut loc de munca ce am pierdut din cauza arestarii,am cheltuit 2000 euro pt avocati ++ 38 zile in puscarie ceea ce a afectat foarte grav toata familia...mentin ca stau la sat si pana n moarte "sunt un fost puscarias"

Alte discuții în legătură

Daune de la stat,caut avocat interesat oltul oltul daca se dovedeste ca am fost inchis nelegal si am stat in puscarie 38 de zile ce suma pot sa cer de la stat? daca castig procesul civil in fata statului..... ... (vezi toată discuția)
Despagubire, neatentia parchetului, judecatoriei, avocatului oltul oltul am fost condamnat la 3,5 ani inchisoare cu executare,judecatorii nu au aplicat o lege care era in vigoare in perioada cand a fost fapta si in plus avocatul ... (vezi toată discuția)
Prelungire la nesfarsit a duratei de arest preventiv waiter waiter Ce se intampla da ca esti arestat preventiv de 10 luni iar la final se dovedeste ca probele sunt insuficente pentru a fi condamnat,dar exista numai indicii ... (vezi toată discuția)