avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daune de la stat,caut avocat interesat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

daune de la stat,caut avocat interesat

daca se dovedeste ca am fost inchis nelegal si am stat in puscarie 38 de zile ce suma pot sa cer de la stat? daca castig procesul civil in fata statului..... am avut loc de munca ce am pierdut din cauza arestarii,am cheltuit 2000 euro pt avocati ++ 38 zile in puscarie ceea ce a afectat foarte grav toata familia...mentin ca stau la sat si pana n moarte "sunt un fost puscarias"

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 14 Iulie 2013
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama,astfel daca doriti contactare avocat fie analizati tabloul consultantilor de pe forum si realizati disctie prin mesagerie privata ,fie solicitati oficial baroului de avocat local
Vorbiti cu avocatul platit.
Nu cred ca gasiti avocat care sa lucreze pe onorariu de succes fara onorariu anticipat.

In cazul dvs. mie imi pare ca fapta constituia infractiune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire materiala si morala de la stat oltul oltul daca se dovedeste ca am fost inchis nelegal si am stat in puscarie 38 de zile ce suma pot sa cer de la stat? daca castig procesul civil in fata statului..... ... (vezi toată discuția)
Ași avea și eu rugămintea sa vb cu un avocat pe tema am reparat ... Srgautotuning@gmail.com Srgautotuning@gmail.com Ași avea și eu rugămintea sa vb cu un avocat pe tema am reparat o mașină și iar respectivul a venit cu o gașca de prieteni Sași ia mașina cum se ... (vezi toată discuția)
Daune morale ºi materiale litigiu Alexandru_Irimia1985 Alexandru_Irimia1985 mama a fost victima intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni pe verde, a stat 3 luni in spitalul floreasca unde a fost operata (3 operatii)la ambele ... (vezi toată discuția)