avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probare viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probare viol

cum se verifica un viol? in cazul in care faci sex de buna voie cu o femeie,iar dansa te reclama ca ai violat-o , cum se demonstreaza ca aceasta minte? (si cam dupa ce perioada "nu se mai vede" la cabinetul medical ca aceasta a intretinut relatii sexuale cu un individ, ca am inteles ca la un anumit timp dupa ce faci sex se poate vedea de catre medic)
Dacă victima violului se prezintă imediat la cabinetul de medicină legală pot fi prelevate probe biologice, şi are loc examinarea victimei pentru ase constata dacă există urme de violenţă .Asta pe ideea că făptuitorul recurge la acte de violenţă fizică pentru a realiza infracţiunea de viol. Totuşi, actele de violenţă pot fi şi de ordin psihic doar, şi în acest caz este mai greu de dovedit violul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol ContSters83715 ContSters83715 daca faci dragoste cu o femeie - normal -si ea totusi se decide sa depuna plangere de viol, cu toate ca nu a fost viol, face prelevarea de urme de ... (vezi toată discuția)
Viol - urme vaginale? studenta9 studenta9 Este adevarat ca in cazul unui viol, cand fata nu vrea, ea nu se umezeste corespunzator si apar vanatai sau rupturi de muschi? Mi-a zis cineva... Vreau ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)