avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare

Buna ziua,
daca s-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de ingrijire pana la moarte si aceasta nu se respecta ce se poate face?
-daca am dori sa anulam actele cum trebuie procedat avand in vedere ca actualul proprietar nu are niciun exemplar al contractului,acestea sunt la viitorii proprietari
-de unde putem obtine un exemplar al acestuia avand in vedere ca ca imobilul este in mediul rural
va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: sasa23 , utilizator 16:01, 30 Iunie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei pentru rezilierea contractului pentru neindeplinirea clauzelor asumate.
De copie de pe contract puteti face rost de la notarul care l-a intocmit.
Av. Gabriel Klein Kiritescu
multumesc,este vba de persoane in varsta alta solutie nu pot gasi ,va rog?
-nu-si mai amintesc numele notarului ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. anulare amaliatutu amaliatutu Am stat in concubinaj 7 ani din care rezulta un minor de 4 ani care ai poarta numele tatalui ,minorul este in custodia mea primeste pensie alimentara ,ne-am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere marimargeo marimargeo Buna tuturor , la inceputul anului am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu socri mei , pe o casa si terenul aferent . Pe acest ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)