Buna ziua,
Pana la inceputul anului am lucrat mereu de noapte si aveam in Revisal trecut sporul de 25%. Din februarie nu a mai fost nevoie sa lucram schimbul 3 asa ca am sters din Revisal sporul. In luna iunie am fost nevoiti sa lucram o saptamana de noapte si prima saptamana din iulie o vom lucra de noapte, intrebarea mea este : trebuie trecut in Revisal ca lucram de noapte chiar daca sunt doar aceste 2 saptamani? Prognozele spun ca din septembrie vom incepe regulat sa lucram iar schimbul 3 insa acum nu stiu ce sa fac, sa trec in Revisal sau nu aceste 2 saptamani.
da se poate, insa cum sa inregistez? voi avea o suma aferenta lunii iunie si o alta suma aferenta lunii iulie. sa trec doua sume sa pot demonstra ce suma revine fiecarei luni? si la data producerii efectelor ce sa trec?
si e ok sa transmit un Revisal in 05.07.2013 cu suma pentru iunie( atunci voi avea salariile gata pentru iunie) si la data de la care isi produce efectele sa trec 01.06.2013? sunt depasite cele 20 de zile lucratoare...
Revisal
valentinaanghel
Pentru un CIM perioada determinata (01.03.2012-30.06.2012) suspendat in luna iunie sunt corecte urmatoarele inregistrari in revisal: 01.06-30.06.2012 ... (vezi toată discuția)