avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore noapte ocazional - Revisal???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore noapte ocazional - Revisal???

Buna ziua,
Pana la inceputul anului am lucrat mereu de noapte si aveam in Revisal trecut sporul de 25%. Din februarie nu a mai fost nevoie sa lucram schimbul 3 asa ca am sters din Revisal sporul. In luna iunie am fost nevoiti sa lucram o saptamana de noapte si prima saptamana din iulie o vom lucra de noapte, intrebarea mea este : trebuie trecut in Revisal ca lucram de noapte chiar daca sunt doar aceste 2 saptamani? Prognozele spun ca din septembrie vom incepe regulat sa lucram iar schimbul 3 insa acum nu stiu ce sa fac, sa trec in Revisal sau nu aceste 2 saptamani.
Cel mai recent răspuns: Anamaria1313 , utilizator 12:48, 1 Iulie 2013
Ati putea calcula valoare sporului de nopate si apoi s-o introduceti in REVISAL.
da se poate, insa cum sa inregistez? voi avea o suma aferenta lunii iunie si o alta suma aferenta lunii iulie. sa trec doua sume sa pot demonstra ce suma revine fiecarei luni? si la data producerii efectelor ce sa trec?
Il introduceti ca suma fixa pentru fiecrae luna aferenta perioadei lucrate.
Data de cand isi produce efectele fiind data de 01 ale fiecarei luni.

De exemplu, 50 lei spor de noapte va fi aferent perioadei 01.06-30.06.
si e ok sa transmit un Revisal in 05.07.2013 cu suma pentru iunie( atunci voi avea salariile gata pentru iunie) si la data de la care isi produce efectele sa trec 01.06.2013? sunt depasite cele 20 de zile lucratoare...
Da, este corect, intrucat si Inspectia Muncii a fost de acord ca in astfel de situatii termenul ar decurge de la intocmirea statelor de plata.

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata draganmariana draganmariana O sa am o angajare cu data de 01.06.2013un contract pe perioada determinata. Pot incheia un contract pe perioada de 1 luna? Se modifica ceva in ... (vezi toată discuția)
Revisal valentinaanghel valentinaanghel Pentru un CIM perioada determinata (01.03.2012-30.06.2012) suspendat in luna iunie sunt corecte urmatoarele inregistrari in revisal: 01.06-30.06.2012 ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)