avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizitare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizitare minori

Am divortat de curand. In sentinta de divort, nu de face vorbire de vreun program de vizitare sau de sedere pe timpul vacantelor la mine fata de vreunul din cei doi copii. Singurul lucru de care se vorbeste este ca avem custodie comuna asupra minorilor cu domiciliul la mama, eu sa platesc pensie alimentara si atat. Domiciliez la peste 600 km de domiciliul fostei sotii. Inainte de a fi primul termen de divort s-a dat la cererea mea o Ordonanta Presedentiala prin care se stabilise si un program de vizitare si de incredintare pe timpul vacantei a unuia dintre copii la mine si bineinteles pensie alimentara. Intrebarea mea este prin sentinta de divort se anuleaza ordonanta presedentiala si care ar fi programul de vizitare al copiilor minori in cazul cand ordonanta este anulata prin sentinta?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 11:29, 2 Iulie 2013
In ordonanta trebuie sa fie specificat clar pana cand produce efecte. Recititi si vedeti daca e trecut: pana la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii de divort sau pana la stabilirea unui program de vizitare pe calea dreptului comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca hotararea de divort este definitiva si incredintarea minorilor este definitiva? adriana niculescu adriana niculescu As avea si eu o intebare? Prin horararea de divort se stabileste si cui raman copii spre crestere si educare si programul de vizita al celuilalt sot. Se ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat urgent Daniel35 Daniel35 Pentru a....5 sau a 6-a oara sunt in divort,divortul fiind bagat de fiecare data de sotie la indemnul...soacrei.Dupa ce in Oct 2009 s-a renuntat la ... (vezi toată discuția)