avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces succesiune

sint parat intr-un proces de succesiune si trebuie sa depun intimpinare in 25 de zile.Daca nu o depun ce consecinte are? pur si simplu nu stiu ce sa scriu in aceasta intimpinare...
Cel mai recent răspuns: miky68 , utilizator 08:00, 4 Iulie 2013
Puteti face o cerere catre instanta prin care indicati domiciliul procesual ales la adresa unde efectiv locuiti. In acest caz, este recomandabil sa luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte si la sediul caruia puteti solicita sa primit actele procedurale pentru a nu scapa situatia de sub control.
va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc în belgia, dar adresa mea e în românia. de ce nu am primit și eu citație la succesiunea după bunicu'? Lucica ifrim Lucica ifrim Buna ziua am o problema bunicul meu a murit acum aproape 2 ani de zile bunica traieste ei avand 2 copii din care tatal meu a murit de ceva timp tatal meu are 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune și partaj succesoral Maria9417 Maria9417 Buna ,a fost depus un dosar pentru succesiune partaj succesoral,dosar în care apare si numele meu fiind unul dintre moștenitor!Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma mortii ambilor parinti am fost la notariat ... Fane1 Fane1 Buna ziua! In urma mortii ambilor parinti am fost la notariat si am dezbatut mostenirea. Mentionez ca am doua surori. Prima sora mi a vindut drepturile ... (vezi toată discuția)